09/04/12 10:25
(http://radiomilena.com/)

Бургас ще отбележи 127 години от Съединението на България

С  отдаване на почит към паметта на героите, жертвали живота си за Съединението на България, в Бургас ще бъде отбелязан  Националният празник – 6 септември.

В деня на празника от 11.00 часа пред паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк /до Военния клуб/ ще бъде отслужена заупокойна молитва. Веднага след това ще бъдат положени венци и цветя на признателност към всички, паднали в Сръбско-българската война  от 1885 г., довела до Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

Тази година страната ни почита 127 години от едно от най-важните събития в историята ни – Съединението.

 Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България

bookmark Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България svejo Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България google Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България delicious Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България stumbleupon Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България facebook Бургас ще отбележи 127 години от  Съединението на България Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване