09/05/12 13:13
(http://radiomilena.com/)

Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощ

Задържаният за убийството на Мария Златанова в Слънчев бряг твърди, че не познавал жертвата. В нощта на инцидента бил на рожден ден с приятелката си. Това заяви обвиненият в престъплението бивш полицай Михаил Менашки пред съда в Бургас, предаде агенция КРОСС.

Днес магистратите гледат мярката му за неотклонение. Прокуратурата настоява за най-тежката мярка – постоянен арест. Адвокатите на Менашки вероятно ще се борят за парична гаранция или домашен арест. Убийството на 30-годишната жена бе извършено в нощта срещу понеделник на паркинг пред хотел „Гларус“ в курортния комплекс. Тя се е качвала в автомобила на 18-годишния си приятел Симеон Куминков. Тогава жената била нападната. Намушкана е пет пъти в гърдите и корема. Фаталният удар е бил в сърцето. Ранен е и 18-годишният й приятел, който се опитал да я защити.

След убийството полицията разпространи съобщение до медиите, че основната версия, по която се работи, е неизяснени междуличностни отношения между Михаил и Мария и ревност.

 Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощ

bookmark Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощsvejo Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощgoogle Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощdelicious Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощstumbleupon Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощfacebook Ексченгето пред съда: Не познавам Мария, бях на рожден ден във фаталната нощСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване