09/05/12 13:29
(http://radiomilena.com/)

Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на деца

polic21 300x225 Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на деца„Пътна полиция” започва проверки за използването на обезопасителни колани и системи при превозването на деца. Полицейската операция е организирана от TISPOL и съвпада по време с превантивните мерки, които „Пътна полиция” предприема преди началото на новата учебна година.

Приоритетно, в седмицата от 10-и до 16-и септември, инспекторите ще проверяват водачите и пътниците в превозните средства за използването на колани и задължителните детски системи за сигурност.

Според експерти използването на обезопасителни колани и системите за детска сигурност оказват пряко влияние върху броя на пострадалите и загиналите при тежки пътнотранспортни произшествия. Краткосрочната цел на предприетата кампания е да се въздейства върху поведението на водачите на моторни превозни средства. Специалистите по пътна безопасност са убедени, че засиленият превантивен контрол ще помогне на участниците в движението да осъзнаят ползата от използването на пасивните системи за сигурност.

В рамките на операцията водачите ще бъдат проверявани и за наличието на валидна застраховка “Гражданска отговорност”.

 Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на деца

bookmark Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаsvejo Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаgoogle Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаdelicious Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаstumbleupon Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаfacebook Пътни полицаи проверяват за използването на предпазни колани при превозването на децаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване