09/07/12 15:59
(http://radiomilena.com/)

Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историците

„За пръв път македонският президент казва, че историята трябва да се остави на историците“, е заявил премиерът Бойко Борисов на правителственото заседание в сряда, предаде агенция КРОСС. „Това, което аз чух от македонския президент в Европейския съюз вдъхва много оптимизъм в мен. Пет години след като страната ни стана член на Европейския съюз и осем години, след като страната ни стана член на НАТО, е важно да формулираме ние като общество някакви основни параметри на политиката, която имаме към Балканските страни“, е заявил пък министърът на външните работи Николай Младенов.

 Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историците

bookmark Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеsvejo Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеgoogle Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеdelicious Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеstumbleupon Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеfacebook Борисов: За пръв път македонският президент казва, че историята е за историцитеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване