09/09/12 21:35
(http://e-vestnik.bg/)

Човекът Синя-Зелена зона и простият български народ

Гадна страна, политици пътешественици, много диктатура. Чети по-долу, дойна краво!

Радослав Тошев, общенски съветник от ГЕРБ, председател на Комисията по транспорта на Общинския съвет на София. Снимки: Лична страница Фейсбук

Радослав Тошев, дългогодишен шеф на Комисията по транспорт в Столичната община, заслужено може да бъде наречен човекът Синя-Зелена зона. И докато я налага на софиянци, които трудно свързват двата края, той обикаля света, и се хвали със своя стандарт на живот (виж снимките).

Какво ли не се изписа за Синята зона. Но искам да добавя още нещо, което се премълчава. Когато започнаха да подслушват всеки телефон, аз си мълчах защото мен НЕ ме притесняваше. Когато започнаха да следят всички какво правят в интернет, аз си мълчах защото мен НЕ ме притесняваше.

Когато набиха навсякъде касови апарати, включително на играчки в парка, автомати за кафе и малки рибарски лодки аз си мълчах защото НЕ опираше до мен. Когато на всеки ъгъл започна да те спира полиция за проверка, аз си мълчах , защото смятах , че така се създава ред. (Странно, а престъпността не намалява, а постъпленията от глоби в полицията се увеличават). Когато за първи път сложиха Синя зона, аз си мълчах защото просто не разбирах какво става.

Сега като искат да направят цяла София и след това цяла България или поне до Бургас Синя и Зелена зона пак ли да си мълча?

Радослав Тошев в Тайланд. Снимки: Лична страница Фейсбук
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване