09/14/12 12:44
(http://radiomilena.com/)

Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. бряг

На 13.09.т.г. около 17.10 часа в Слънчев бряг на главния път, срещу бензиностанция «OMV», при суха пътна настилка и добра видимост настъпва ПТП с участието на лек автомобил «Ауди А4» с бургаска регистрация, управляван от 23 год. А.П. от гр. Свети влас, лек автомобил «БМВ» с бургаска регистрация, управляван от 29 годишната М.М. от гр. Бургас и товарен автомобил «Фолксваген Транспортер» с бургаска регистрация, управляван от 47 год. Ю.А. от с. Страцин. Водачите са изпробвани за алкохол с дрегер, който е отчел нулеви резултати. От ПТП в МБАЛ Бургас са транспортирани: водачката на л. а. «БМВ» с фрактура на ляв долен крайник, настанена в МБАЛ Бургас, без опасност за живота и 1 год. А.П., с черепно мозъчна травма, настанено в ОАРИЛ с опасност за живота. Причини за ПТП: водача на л.а. «Ауди А4» излиза от бензиностанцията и предприема завой наляво, отнемайки предимството на л.а. «БМВ», като го удря в задна лява част, вследствие на удара автомобила се завърта и влиза в лентата за насрещно движение и се удря челно с т.а «Фолксваген Транспортер».

 

 Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. бряг

bookmark Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягsvejo Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягgoogle Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягdelicious Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягstumbleupon Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягfacebook Дете на 1 година с опасност за живота след катастрофа в Сл. брягСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване