09/14/12 21:39
(http://www.klassa.bg/)

Къде ще спи Памела в Къщата на VIP Brother

Най-известната блондинка в света ще живее в специално проектиран президентски апартамент в Къщата на VIP Brother. По нейно настояване стаята е обзаведена изцяло в бяло, като тя лично е одобрила обзавеждането на покоите си. Русата изкусителка ще се разполага на king size легло с бели сатенени чаршафи. За перфектния си външен вид Памела ще се грижи в собствена баня, с огромна вана и искрящо бели аксесоари. За да бъде сигурна, че изглежда безупречно, блондинката ще има няколко огледала, разположени в различни ъгли на апартамента. Всички мебели в Къщата на VIP Brother тази година са осигурени от фирма „Каре”, които са се погрижили за впечатляващия звезден облик на дома на Съквартирантите. За да изпълнят изискването на Памела, всичко в нейните покои да бъде в бяло, екипът на фирма „Каре” са избрали мебели и аксесоари от колекцията „White Diva”. Основното обзавеждане е декорирано с кристали, а акценти са изискани аксесоари, многофасетни огледала и лакирани повърхности.

Обзавеждането на Къщата е най-луксозното, правено до момента в България, а мебелите и аксесоарите от колекциите „Pop Art & Fun” и „Rock Star” са цветни произведения на изкуството.

Продуцентите пазят в тайна за кого и за какво ще бъде използван апартаментът на Памела, след като тя напусне шоуто.




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване