09/16/12 14:30
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Цветанов: Ако има невинни моряци от кораба „Св. Николай“, те ще бъдат освободени

Тези моряци от кораба „Свети Николай“, които са невинни, ще бъдат освободени. Това е заявил министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов на среща с роднини и близки на задържаните в Испания моряци в неделя.
„Всеки е невинен до доказване на противното, а правоохранителните органи на България, Испания, Великобритания и САЩ правят всичко възможно за установяване и залавяне на виновните на по-високите върхове в престъпните схеми“, каза още Цветанов.
Самите роднини на задържаните моряци заявиха след срещата си с вътрешния министър, че се чувстват „обнадеждени“.
Цветанов категорично отказа да коментира дали е истина, че в доклада, касаещ сигурността на България, е пишело, че страната ни е била заплашвана от терористичен акт.
Също в неделя Цветан Цветанов откри в Бургас „повдигната” пешеходна пътека. На събитието присъстваха депутати, кметът на Бургас Димитър Николов, директорът на ОД на МВР - Бургас комисар Милен Димитров, много граждани, както и представители на граждански организации и роднини на жертви и пострадали от катастрофи.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване