09/17/12 14:43
(http://radiomilena.com/)

В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен ден

IMG 5382 3 В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен ден

С мъдрост вяра, надежда и много любов стартира новата учебна година в СОУ „Любен Каравелов”- Несебър. 935 ученици прекрачиха училищния праг, от които 121 са първокласниците. Учителите, които ще ги обучават са 64. Те положиха венец пред бюст-паметника на Любен Каравелов – патрон на училището.                                               Молитва за благословение към всички присъстващи прочете отец Димитър. В приветствието си след издигане на националния флаг  кметът  на Община Несебър Николай Димитров определи първия учебен ден като празник, посветен на тържеството на духа и знанието и ден, който събира в едно безгрижието на младостта и опита на мъдростта. Той изрази надежда за успешно партньорство между учители, ученици, родители и общинска администрация в името на едно модерно и качествено образование.

С приветствие към присъстващите се обърна и Тодорка Желязкова – директор на училището. Тя подчерта, че днешния ден е символ на почитта на българина към знание и образование, пожела на всички здраве и късмет, след което плисна менче с вода и покани първокласниците първи да пристъпят училищния праг.                           Много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд за да върви учебната година като по вода допълниха септемврийската утрин.

Мара Момчилова

 В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен ден

bookmark В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денsvejo В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денgoogle В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денdelicious В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денstumbleupon В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денfacebook В Несебър много усмивки детски глъч и топъл есенен дъжд в първия учебен денСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване