09/17/12 05:39
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Новите метростанции се наводниха

Новооткритият лъч на метрото се наводни, само две седмици след тържественото му откриване. За това алармира общинският съветник от БСП Георги Кадиев.

Още при първите дъждове в столицата се наводниха новата метростанция при НДК и подлезът към нея, както и станцията при бул. “Джеймс Баучер”. Георги Кадиев публикува пусна в социалната мрежа снимка от протеклия таван на станция “Джеймс Баучер”. ”Първи дъжд и новото метро протече и то 12 метра под земята. Това поставя под въпрос качеството на цялото изграждане на метрото и неговата сигурност”, пише той.

Отводнителните канали не успяха да се справят с продължилия през целия ден валеж, съобщи БТВ. Хората прескачат стълбите, за да могат да вървят нормално, а не да “джaпат”.

Във връзка с празника на София днес Столичният общински съвет ще награди шефа на “Метрополитен” инж. Стоян Братоев със званието “Почетен гражданин”, заради работата му по строителството на метрото.

The post Новите метростанции се наводниха appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване