09/17/12 13:04
(http://radiomilena.com/)

Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Поморие

0000 1024x768 Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Поморие

Дъждовното време не попречи на училищата на територията на община Поморие да издигнат българското знаме и да открият тържествено новата учебна 2012/2013 година, съобщиха от общината.
Кметът Иван Алексиев и членове на неговия екип присъстваха на откриването на учебната година във всички 12 училища. „На вас, ученици, пожелавам да бъдете уверени в способностите си и с готовност да приемате новите предизвикателства“ се казва в поздравителния адрес, изпратен от името на кмета. На първокласниците той пожела да открият нови приятели и да изживеят дни, изпълнени с весели емоции, а на учителите – да запазят в себе си духа на българския учител и да възпитават подрастващото поколение, което израства с техните грижи, съвети и любов.

Поздравителни адреси към учениците, техните учители и родители изпратиха още председателят на ОбС д-р Милена Енева и народният представител д-р Галя Милева. Първокласниците и техните учители с усмивки и настроение влязоха в класните стаи, където ги очакваха букварите и специални подаръци от Община Поморие.

parvoklasnici 1024x768 Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Поморие

 Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Поморие

bookmark Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Помориеsvejo Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Помориеgoogle Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Помориеdelicious Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Помориеstumbleupon Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община Помориеfacebook Откриха тържествено учебната година във всички училища на територията на община ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване