09/17/12 08:11
(http://radiomilena.com/)

Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”

7dc100e333c1b4d4beef29db8ed94b4b 300x182 Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”По повод отбелязването на 130 години от началото на изграждането на двореца „Евксиноград“, резиденцията обявява седмица на отворените врати, предаде КРОСС. В периода 17 – 23. 09. 2012 г. гражданите ще имат възможността да посетят безплатно двореца и парка. Посещенията ще бъдат организирани в две групи дневно – от 10:00 и 13:00 ч с максимален капацитет на всяка от групите 30 души. Обиколката на комплекса включва разглеждане на парка с оранжериите, сградата на двореца и т. нар. Френска градина и ще бъде с екскурзоводско обслужване по целия маршрут.

 Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”

bookmark Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”svejo Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”google Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”delicious Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”stumbleupon Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”facebook Седмица на отворените врати в резиденция „Евксиноград”Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване