09/17/12 07:58
(http://radiomilena.com/)

Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристка

На 15.09.т.г. в 18.15 часа  в Районно Управление «Полиция» – Несебър е получено съобщение за лице, което е извършило грабеж на златен синджир от руска туристка в района на  Аквапарк – Несебър, след което се е качило в лек автомобил «Ситроен» със старозагорска регистрация. В резултат от предприетите незабавни оперативно издирвателни мероприятия около 20.15 часа  издирвания автомобил е засечен от служители на УП – Каблешково в района на с.Дъбник. С автомобила са се придвижвали лицата: 21 год. Х.Х., 23 год. Р.Й., 23 год. С.П. и 31 годишната С.С., всички от гр.Стара Загора. Лицата са отведени и задържани с полицейски заповеди за 24часа в Районно Управление «Полиция» – Несебър. От последвалите процесуално-следствени действия е установено, че извършител на престъплението е  Х.Х.. Златният синджир – предмет на престъпление е намерен  до автомобила, където е бил изхвърлен. Работата по документиране на цялостната престъпната дейност на  лицата продължава от служители на Районно Управление «Полиция» – Несебър, като до момента има данни за съпричастността им в извършването и на друг грабеж.

 Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристка

bookmark Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаsvejo Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаgoogle Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаdelicious Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаstumbleupon Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаfacebook Хванаха извършители на грабеж на златен синджир от руска туристкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване