09/19/12 21:03
(http://pressclub.bg)

Гневни-те излъчват на живо срещата с еврокомисар Нели #Крус

Нели Крус - ЕК - еврокомисар

Гневни Млади Хора ще излъчва наЖИВО срещата на заместник-председателят на Европейската комисия Нели Крус с представители на българските медии днес от 15.20 часа.
Независимата платформа за гражданска журналистика ще излъчи на живо безпрецедентната среща на този адрес: http://aym.pressclub.bg/live на 20 септември, четвъртък, от 15.20 часа.
Следете ни и в Twitter с шахтаг #KroesBG Еврокомисар Крус пристига на официално посещение в България. По-рано, група български журналисти и блогъри изпратиха отворено писмо до заместник-председателя на Европейската комисия Нели Крус с молба за среща. На изслушване за медийната свобода в Брюксел на 6-ти юни 2012 г. тя подчерта, че свободата на медиите в България за нея е личен приоритет. Еврокомисар Крус ще се срещне с президентът Росен Плевнелиев и ще участва в конференцията на високо равнище "Цифровата програма на Европа 2012: Реалност или все още предизвикателство?". * * * Живото излъчване започва в 15.20 часа и може да бъде гледано и на сайтовете на PIA News Agency, блогът “Отворен парламент – Гражданските гласове”Politikat.net и на сайта на Фондация “14 Януари”.
Публикувана на 09/19/12 21:03 http://pressclub.bg/society/20120920/news-112257
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване