09/20/12 11:50
(http://radiomilena.com/)

Моника Люински готви нова бомба за Клинтън

de05b3aed8c45a214a6668648ec383ba 300x182 Моника Люински готви нова бомба за КлинтънБившата стажантка в Белия дом Моника Люински се готви да разкрие интимни тайни от живота на бившия президент Бил Клинтън, като в своите мемоари ще разкаже за любовта му към груповия секс, пише днес The New York Post, цитира КРОСС. Според думите на приятелите на 39-годишната жена, тя е готова да публикува сензационни подробности от срещите в Овалния кабинет за 12 милиона долара. Люински има намерение да опише президента, като човек „който има ненаситно желание за секс тройка, любител на оргиите и като такъв, който използва всякакви сексиграчки“. Това би трябвало да стане своеобразно отмъщение, което ще има ефект на бомба. „Тази книга може да стане нещо повече  от отмъщение, тя може да го убие“, цитира Daily Mail думите на приятел на Люински. Тя щяла да разкаже, че Клинтън наричал жена си „студена риба“ и й се подигравал за „липсата на сексуален живот“. В книгата ще бъдат публикувани и писма, които Клинтън написал на бившата стажантка.

 Моника Люински готви нова бомба за Клинтън

bookmark Моника Люински готви нова бомба за Клинтънsvejo Моника Люински готви нова бомба за Клинтънgoogle Моника Люински готви нова бомба за Клинтънdelicious Моника Люински готви нова бомба за Клинтънstumbleupon Моника Люински готви нова бомба за Клинтънfacebook Моника Люински готви нова бомба за КлинтънСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване