09/20/12 19:56
(http://www.klassa.bg/)

„Н3Dеля х3” с нов декор и нова група

  

На 23 септември започва вторият сезон на предаването на БНТ1 „Н3Dеля х3” с Андрей Захариев, Мария Силвестър и Александър Сано. За настроението и музиката на живо в студиото ще се грижат музикантите от група „Те” и тяхната вокалистка Преслава Пейчева.

 

Андрей Захариев ще открие предаването с актуалната тема за кризата в Близкия Изток. В дискусията ще се включат специалисти по арабистика и международна политика. Часът на Андрей ще продължи с живо включване от Равда. От брега на морето режисьорът Атанас Димитров ще разкаже за старта на своя проект „Резус-корабът”.

 

Мария Силвестър ще стартира своя час с мултиталантливата Славена Даскалова – певица, актриса, композитор и режисьор. След това с хлебаря на известна верига вегетариански ресторанти Мария ще покаже на зрителите как се приготвя здравословен хляб. А видеопътешествието й ще отведе зрителите при последния жив момък на кон. Дали момъкът е момък и дали конят е кон или кобилка ще разберете само тази неделя с неотразимата Мария Силвестър. Зрителите ще разберат кой е младият мъж и неговата неподправена история  в атмосферата на  чудното село Емен.

 

Новото попълнение в екипа на „Н3Dеля х3” – Александър Сано ще представи за първи път в ефира на БНТ1 музикална класация на 10-те най-продавани онлайн парчета в света. Негови специални гости ще бъдат музикантите от Tri-O-Five. Зрителите ще разберат кой е най-хитовият изпълнител във Виетнам в момента, ще влязат зад кулисите на концерта на младата българска група Rubikub, също така ще могат да се включат в предаването с въпроси към гостите, както и да отговорят на музикална загадка.

 

 

„Н3Dеля х3” започва в 12:30 и продължава до 15:30 в почивния ден.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване