09/22/12 18:27
(http://radiomilena.com/)

Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кметът на Община Бургас Димитър Николов и Областният управител Константин Гребенаров ще направят в неделя от 11.00 часа първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие /до бившата бензиностанция“Жезел“/, съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Започващият ремонт е на стойност 6,35 мил.лв.Средствата са осигурени от Републиканския бюджет.

 

 Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие

bookmark Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие svejo Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие google Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие delicious Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие stumbleupon Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие facebook Първа копка на реконструкцията на пътя между кв.Сарафово и град Поморие Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване