09/23/12 15:10
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов откри нов медицински център в Бургас

Премиерът Бойко Борисов откри най-новата болница „Черноморска” в бургаския комплекс „Меден рудник” в неделя. Борисов бе придружен от министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на здравеопазването Десислава Атанасова, министърът на транспорта Ивайло Московски, кметът на Бургас Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров и др.
Болницата е изградена чрез публично-частно партньорство с участието на община Бургас. До лечебното заведение е изграден и общински медицински център.
Бойко Борисов се обърна към жителите на „Меден рудник” с думите, че могат да очакват програма, по която да санират своите жилища. 50% ще е финансирането по програмата.
На церемонията беше връчен и чек от 100 000 лв. на баскетболен клуб „Черноморец” Бургас. Парите са осигурени от Пристанище Бургас чрез съдействието на правителството и министъра на транспорта Ивайло Московски, посочи премиерът
По-късно Борисов присъства и на освещаването на църквата „Св. Димитър” в с. Порой, община Поморие. За довършването на строителството на храма Министерски съвет осигури 30 000 лева. Премиерът посети и строителните работи по разширението на пътя Слънчев бряг – Бургас.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване