09/25/12 16:10
(http://www.klassa.bg/)

Опровержение: Анджелина Джоли не е болна, само не се храни достатъчно

Говорител на актрисата Анджелина Джоли определи като 100%  невярна информацията на американски таблоид, че 37-годишната носителка на „Оскар“е много зле и чака за трансплантация на черен дроб.
Тя имала хепатит С, от който се разболяла на млади години, когато злоупотребявала с алкохол и наркотици, твърди изданието, цитирайки известен турски лекар, с когото Джоли се  консултирала. Според говорителя й тя е слаба, не защото е болна, а защото пътува много и  е уморена от работа и от задълженията си на майка. По думите му тя често забравя да се храни и понякога се задоволява само с малко ядки и плодове.
Анджелина Джоли е посланик на добра воля в Агенцията за бежанците на ООН и наскоро посети Ирак и лагерите със сирийски бежанци в Турция. Преди дни тя пристигна във Франция, където с Брад Пит  купиха за 60 млн. долара вила на Ривиерата - Chateau Miraval. Там тя ще отдъхне с близките си. Двамата с Пит имат 6 деца, три от които осиновени. Преди време имаше слухове, че сватбата им ще бъде в този замък.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване