09/27/12 18:03
(http://www.klassa.bg/)

Мария Гроздева и Криско в първия неделен брой на „Срещу новините“ по БНТ

В първия брой на „Срещу новините“ за новия телевизионен сезон тази събота на живо от 19:00 ч. новите водещи на предаването Играта и Косьо ще разискват със своите гости - журналиста и продуцент Найо Тицин и независимия икономически експерт Мика Зайкова повече от актуалната тема: „Работи ли се, когато се отработва“.
Зрителите на БНТ ще станат свидетели и на бурен спор на тема: „Възкръсва ли българската поп музика или една песен пролет не прави?“. Своите позиции в студиото ще отстояват екстравагантната певица Петя Буюклиева, рапърът Кристо, музикантът Венци Мицов и поп-фолк изпълнителката Пепа Петрова.

В неделя специални гости на сатиричното предаване „Срещу новините” ще бъдат олимпийската шампионка Мария Гроздева и създателят на БГ хитове като „Почивните дни“ – Криско. Дамата в екипа на предаването Гери Найденова ще се изправи срещу провокативния рапър, за да му зададе и няколко неудобни въпроса.

Повече информация за предаването можете да намерите в социалната мрежа фейсбук: https://www.facebook.com/Sreshtu.novinite
Гледайте „Срещу новините” всяка събота и неделя от 19:00 часа само по БНТ1!


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване