09/27/12 11:05
(http://www.klassa.bg/)

Неизвестни песни на Майкъл Джексън излизат на диск

Шест напълно неизвестни песни на Краля на поп музиката Майкъл Джексън са включени в специално колекционерско издание на албума BAD25. С този албум се чества четвърт век от издавнето на един от най-емблематичните албуми в историята на поп музиката и последвалото легендарно турне на Майкъл Джексън The BAD World Tour.
„BAD” е един от най-продаваните музикални албуми на всички времена и първият, който успява да вкара пет песни в топ 100 на музикалните класации.
BAD25 ще се продава в три формата – луксозен сет от 3 CD и 1 DVD, двоен компактдиск и на винилова плоча.
Първият диск от юбилейното издание е ремастерирана версия на BAD и включва песните "Smooth Criminal", "Man In The Mirror", “Bad”, “Another Part of Me”, “The Way You Make Me Feel” и "Dirty Diana". Песните са подредени в оригиналния ред на изданието от 1987 година.

На втория диск са записани 13 песни, които дават възможност на феновете на Краля да се запознаят максимално с творчеството му. Шест от парчетата са неиздавани до момента демо записи от домашното студио на Майкъл Джексън.

Включени са и 3 бонус песни от преиздадения през 2001 година албум BAD; неиздаваната до момента френска версия на класиката “I Just Can’t Stop Loving You”; динамична версия на “Speed Demon” в ремикс на Nero, както и нов ремикс на култовото парче “Bad” в наелектризиращ общ проект между Pitbull и DJ Afrojack.

Последната песен бе включена в специална реклама на Pepsi, която ознаменува годишнината. Така за втори път Pepsi включва Краля на попа в своя кампания след 1982 г., когато започва партньорството между звездата и безалкохолната напитка.

Специалното DVD- е със запис на целия концерт на Майкъл Джексън на Уембли, на който сред публиката са принц Чарлз и принцеса Даяна.

Българската компания „Куадрант Бевъриджис”, която бутилира Pepsi у нас, също започва кампания, посветена на Краля на попа. Специално за феновете на Майкъл Джексън в търговската мрежа ще бъдат пуснати ограничено количество опаковки Pepsi, на които е изобразен Кралят на попа. Те ще донесат на феновете му 1 111 специални тениски с лика на Джако и още 55 555 награди.

Допълнително ще могат да се печелят сувенири с Pepsi и Майкъл Джексън и в игра на страницата на Pepsi Bulgaria във фейсбук. Там феновете ще трябва да привлекат 25 свои приятели в подкрепа на снимка, за да спечелят награда.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Gatorade, Evervess), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima. Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване