09/27/12 15:45
(http://radiomilena.com/)

Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър

savetnici Nesebar Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър

По предложение на кмета Николай Димитров Общинският съвет в Несебър гласува единодушно за премахване на общинската алейна търговия на територията на Стария Несебър за следващия туристически сезон.С решението, което влиза в сила за следващия сезон, се премахват съоръженията за търговия на открито – търговски площи за продажба: картички, сладолед, мед, ядки, подправки, сладкарски изделия,  сувенири, атракциони за детски колички и места за приложници, с изключение на художници. Със същото решение се запазва възможността за изнасяне на постоянната търговия на открито извън същинската територия на Стария Несебър, като извънредна универсална стойност, съгласно Плана за опазване и управление на “Старинен град Несебър”.

По същия начин, единодушно, общинските съветници одобриха предложенията на несебърския кмет за кандидатстване на Община Несебър с проекти по “Програма за развитие на селските райони”, за развитие на сектор “Рибарство” и по оперативна програма “Регионално развитие”.

                                         Максим МОМЧИЛОВ

 Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър

bookmark Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       svejo Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       google Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       delicious Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       stumbleupon Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       facebook Премахват уличната търговия на територията на Стария Несебър       Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване