09/27/12 15:40
(http://www.klassa.bg/)

Съперникът на Кобрата: Готов съм да нокаутирам българина

Руският боксьор Александър Устинов се закани да нокаутира българина Кубрат Пулев при първата възможност, която получи в предстоящия мач между двамата. 31-годишният Пулев, който е шампион по бокс за професионалисти в супертежка категория, версия Световна боксова федерация (IBF) ще защитава пояса си срещу 35-годишния Устинов, който е роден в Минск, на гала вечер на професионалния бокс в Хамбург, Германия на 29 септември (събота). В главния мач на вечерта световният шампион във версия Световна боксова асоциация (WBA) в супертежка категория Александър Поветкин от Русия ще защитава титлата си срещу бившия носител на шампионския пояс Хасим Рахман от Съединените щати.
Боят между Пулев и Устинов е вторият главен мач на вечерта.
Победителят от мача ще получи правото на бой срещу световният шампион, версии WBA, WBO и IBF Владимир Кличко.
Устинов заяви на официалната си пресконференция преди боя, че е провел много сериозна подготовка и е готов да нокаутира Пулев при първата възможност, която получи.
Руският боксьор добави, че с нетърпение очаква евентуален мач с Владимир Кличко, като няма притеснения от факта, че по-малкият от братята Кличко е и негов промоутър. Той допълни, че с Кличко са обсъждали и такъв вариант.
Кубрат Пулев е абсолютен фаворит преди предстоящата среща. При професионалистите българинът има 16 победи от 16 мача, като 8 от тях е спечелил с нокаут. Устинов има 27 боя при професионалистите, като и той няма загуба. 21 боя е спечелил с нокаут.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване