09/28/12 10:44
(http://www.klassa.bg/)

„Животът и други неща” и в ефира на Дарик Радио

Зрителите на БНТ вече ще могат да се насладят на своето любимо предаване и от радио ефира. Съботното семейно ток шоу „Животът и други неща” вече ще се излъчва на живо всяка събота от 9:00ч. до 10:00ч. и по Дарик Радио.
В работната събота гости на водещите Асен и Сибина Григорови в рубриката „Двойка на закуска” ще бъдат адвокатите по-най шумните наказателни дела Марин Марковски и синът му Димитър Марковски.
Темата за възраждането на АЕЦ "Белене" ще коментира Богомил Манчев, изпълнителен директор на "Риск инженеринг", а по въпроса кой „пали” националистическата вълна в България зрителите могат да очакват дебат в студиото.
В предаването ще гостува и Деница Тодорова – DENA. Тя ще разкаже повече подробности за хита й „Cash, Diamond Ring, Swimming Pools”, който впечатли британското издание "Гардиън".
В рубриката на спортния журналист на БНТ Камен Алипиев -"Кедъра" зрителите ще научат какво представлява пирамидата на успеха в спорта и какъв е смисълът от спортните училища.
Гледайте „Животът и други неща” всяка събота от 9:00 до 11:00ч. само по БНТ1!



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване