09/28/12 09:22
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Йоско с присъда до месец

До месец Софийският апелативен съд ще произнесе присъдата на Йосиф Йосифов-Йоско, който през 2011 г. причини смъртта на двама души, шофирайки в нетрезво състояние.

След две поредни отлагания Софийският апелативен съд даде ход на делото срещу Йоско и след като изслуша двете страни днес, ще се произнесе в законоустановения срок, съобщи БГНЕС.

По време на съдебното заседание апелативните съдии поискаха присъдата от осем години, дадена от Софийски градски съд, да остане в сила. От своя страна адвокатът на Йоско Христо Христов настоя тя да бъде намалена или делото да бъде върнато за ново разглеждане.

В началото на март 2011 г. Йосиф Йосифов-Йоско причини тежка катастрофа на бул. “България” в столицата, при която загинаха двама мъже на 31 и 53 години. На 10 февруари т.г. Софийски градски съд го осъди на 8 години затвор при първоначален общ режим и му отне шофьорската книжка за също толкова години заради това, че е шофирал със скорост близо два пъти повече от позволената, а пробата за наличие на алкохол в кръвта е била 2.6 промила.

The post Йоско с присъда до месец appeared first on OFFNews Новини.

Публикувана на 09/28/12 09:22 http://offnews.bg/index.php/106251/josko-s-prisada-do-mesets
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване