09/28/12 13:58
(http://www.klassa.bg/)

Канадски комици се пошегуваха с Бан Ки-мун

Генералният секретар на ООН стана жертва на телефонна шега, изиграна от канадски комици, съобщи Ройтерс. Артистите  му позвънили от името на премиера на Канада Стивън Харпър и говорили с него в продължение на 5 минути.
В разговора мнимият Харпър се извинил на Бан Ки-мун, че не може да присъства на Генералната асамблея на ОС на ООН, тъй като бил много зает с направата на своята прическа със супергел. Също помолил генералния секретар да съдейства за създаване на хокеен отбор на провинция Квебек
Представител Бан Ки-мун призна за шегата и каза, че той я е приел с чувства за хумор. В същото време отбеляза, че подобни майтапи губят времето на шефа на световната организация, която в момента е в сесия.
Един от двамата канадски комици Марк-Антоан Одет, споделя пред АП, че те са се изненадали колко лесно са успели да се свържат по телефона с Бан Ки-мун.
Марк-Антоан Одет и Себастиян Трюдел представляват дуета „Маскираните отмъстители“. В миналото техни „жертви“ станаха Никола Саркози, Жак Ширак, Сара Пейлин, Бил  Гейтс и други известни личности.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване