09/28/12 20:02
(http://www.klassa.bg/)

НИКИ НИКОЛОВ ПРОДУЦИРА „НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ“

“SuperFly” се казва новата компания на Ники Николов, която ще продуцира гейм шоуто на Нова телевизия „Национална Лотария“. „Ясно е, че всеки продуцент си хвали продукцията, но имам усещането, че Националната Лотария ще стане новата мания на България. Основната ни цел е една – да забавляваме хората по модерен начин и да им даваме възможност да печелят огромни суми пари и награди. Единственото, което ще се очаква от участниците, е да носят късмета със себе си, дори няма да е необходимо да казват името си. Всеки играч в студиото има гарантирана минимална печалба от 500 лева. Философията ни е: идваш с малко късмет и си тръгваш с много пари. Подобни игри са страхотен хит в САЩ и някои държави в Европа, където вървят от години. Ние също имаме дългогодишна стратегия за развитие на лотарията“, коментира Ники Николов.
„Национална Лотария“ ще предложи непознат за България формат от 30 минути, в рамките на които ще участват 9 щастливци, разделени в 3 различни кръга. До момента телевизионните игри познати на зрителите се развиваха в рамките на един час, практика която новото шоу ще промени залагайки на динамиката и раздаването на награди без излишни разговори. В първата игра късметлиите ще играят за чисто нов автомобил. Във втората – един от тях ще може да си тръгне с 40 000 лева, а във финалната трета игра ще се играе за джакпота, който стартира от 100 000 лева.
Захари Бахаров влиза в ролята на водещ на хитовото гейм шоу, освен него във всяко предаване ще гостува известна личност. Тя ще бъде втори водещ и ще има задачата да помага на Бахаров в раздаването на наградите и да води специална игра с публиката.
Гейм шоуто ще се излъчва всяка събота от 19:30 часа. Всеки участник ще си тръгва с гарантирана печалба. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да си закупят лотариен билет от „Национална Лотария“ и да го регистрират на сайта wwww.7777.bg
„Нацонална Лотария“ стартира в ефира на Нова телевизия на 06 Октомври, от 19:30 часа

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване