09/28/12 20:07
(http://radiomilena.com/)

Румен Овчаров: Балонът за „Белене“ се спука

rumen ov4arov1 Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаАмериканският инвеститор и неговата поява е част от нещо друго. Ако има нещо, което си струва да кажем, е, че БСП вече спечели правото за референдум за АЕЦ „Белене“. От ГЕРБ оцениха, че темата ще бъде ключова за изборите догодина и започнаха да търсят някакъв изход.

Това каза в студиото на „Панорама“ по БНТ депутатът от БСП и бивш енергиен министър Румен Овчаров.

„Ние не сме наивници и знаем, че този референдум, проведен преди изборите, ще окаже влияние върху тях. Три години и няколко месеца темата се подмята като горещ картоф от правителството и накрая обявиха, че прекратяват проекта, при положение че за него са похарчени милиарди. С този инвеститор се оказа, че надуваният балон от ГЕРБ се спука – оказва се, че проектът „Белене“ е изгоден икономически.

Според депутата от БСП идването на американския инвеститор не обезсмисля референдума. По думите на Овчаров мнението на народа трябва да бъде чуто./КРОСС/

 Румен Овчаров: Балонът за Белене се спука

bookmark Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаsvejo Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаgoogle Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаdelicious Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаstumbleupon Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаfacebook Румен Овчаров: Балонът за Белене се спукаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване