09/28/12 10:25
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Спор за имоти погубил момичето от Варна

Къщата, в която живеела Женя, Снимка: БГНЕС

21-годишната Женя Тодорова, която вчера бе открита мъртва във варненския квартал „Васил Левски“, е била убита заради неуредени имотни отношения.

Това съобщи в специална пресконференция по темата главният прокурор на града Владимир Чавдаров.

Вчера 21-годишната бе открита мъртва от баща си в жилището им на ул. „Лоза“ 6А.

Областната дирекция на МВР съобщи за OFFNews, че Женя най-вероятно сама е сложила край на живота си, защото порезните рани по ръцете ù навеждали на мисълта за самоубийство.

При разследването обаче станало ясно, че нараняванията на младата жена са получени вследствие на борба с извършителя на престъплението.

Полицията е установила, че това е 21-годишният П.А.А., който е бил интимен приятел на първата братовчедка на Женя.

Той убил връстничката си по поръчение на майката на любимата си, 38-годишната С.В.Т., която му обещала награда от 2 хил. лв. Първоначално младежът получил 500 лв. с уговорката, че остатъкът от сумата ще му бъде даден след момичето.

Причината за враждата между семействата била, че Женя Тодорова е единственият наследник на къщата, в която живеела 38-годишната инициаторка на убийството и леля на убитата.

След като П.А.А. бил задържан, той направил пълни самопризнания. Младежът отвел полицаите на мястото, където опитал да изгори дрехите, с които е наръгал Женя.

Намерено е и част от оръжието на престъплението – част от нож, чиято дръжка 21-годишният извършител се опитал да изгори.

Главният прокурор Чавдаров уточни, че по тялото на жертвата имало десетки следи от удари с нож.

„Това престъпление е извършено с особено голяма жестокост, за него физическият извършител и подбудителят могат да поучат доживотни присъди“, уточни Чавдаров.  

The post Спор за имоти погубил момичето от Варна appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване