09/29/12 22:11
(http://radiomilena.com/)

Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко

1148764439605 Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко Българският боксьор Кубрат Пулев победи Александър Устинов с нокаут в 11-ия рунд по време на боксова галавечер в Хамбург и официално стана претендент за златния пояс на световния шампион в тежка категория при професионалистите Владимир Кличко. Пулев защити успешно европейската и интерконтиненталната си титла на международната боксова федерация пред колоритна българска агитка в залата, предаде Фокус . Това е първа загуба от 28 мача за Устинов и 17-а победа за българина от 17 мача.

 Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко

bookmark Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко svejo Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко google Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко delicious Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко stumbleupon Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко facebook Бокс: Кубрат Пулев защити титлите си и е претендент за пояс на Кличко Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване