09/30/12 11:17
(http://www.klassa.bg/)

Мики Манойлович стана член на Съюза на артистите

Мики Манойлович вече е част от Съюза на артистите в България (САБ). Това стана факт докато актьорът беше в София, за репетициите на новия филм на Стефан Командарев, „Съдилището“. Мики отново ще работи с режисьора на „Светът е голям и спасение дебнве отвсякъде“, който попадна в шорт-листата на номинациите за „Оскар“. „С новия филм амбициите ни са още по-големи“, споделя Командарев.
Снимките на „Съдилището“ започват през Октовмри, екипът ще се настани в живописните местности край Ивайловград, след което има снимки в Германия. По новия си филм Стефан Командарев работи от 2009-а година насам. По сценария работят Марин Дамянов, Емил Спахийски и самият Командарев. Направени са 12 варианта, след взето участие в престижни европейски програми за писане и разработване на филмови сценарии. Музиката отново е поверена на Стефан Вълдобрев.

Освен Мики, във филма ще видим Асен Блатечки, Ованес Торосян, Параскева Джукелова, Васил Василев-Зуека както и завръщане в голямото кино ще направи Христо Мутафчиев.


„Съдилището“ е подкрепен от: Национален филмов Център – България, БНТ, Програма Медия на ЕС, Филмов фонд на Съвета на Европа EURIMAGES, Регионален филмов фонд МДМ – Германия, Регионален филмов фонд Medienboard Berlin Brandenbourg – Германия, Македонски филмов фонд, Югоизточна Европейска кино мрежа, Винарна Телиш, КИА Моторс – България. Филмът е ко-продукция на България, Германия и Македония.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване