10/01/12 13:58
(http://www.klassa.bg/)

Bulgaria Mall отваря врати на 1 ноември

Търговският център Bulgaria Mall, разположен между бул. „Тодор Каблешков“ и бул. „България“, ще бъде открит на 1 ноември, събщи Profit.bg.
Молът ще бъде изграден като част от проект за смесено търговско и офис ползване с приблизително 130 хил. кв. м разгърната застроена площ. Търговският център ще включва четири подземни нива с паркинг и хипермаркет от приблизително 5 600 кв. м и четири надземни нива с търговска и развлекателна част. Общата отдаваема площ на търговските части е 34 000 кв. м.
Паркингът ще разполага с 1 100 места, а офис частта, която ще се състои от офис кула и офис сграда, ще разполага с над 25 хил. кв. м площи.
През първите месеци на 2013 г. пък се очаква откриването и на двата най-големи търговски центъра в страната Paradise Center и South Ring Mall. Към момента на 1000 жители у нас се падат по около 81 кв. м търговска площ, което все още отрежда на България едно от последните места в Европа.
В процес на изграждане към момента са общо 239 500 кв. м площи в молове.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване