10/01/12 18:23
(http://radiomilena.com/)

ДСБ: Опитват се да вампирясат „Белене“

d257eacac965e0c33348d6eda37b7fc3 ДСБ: Опитват се да вампирясат Белене

ГЕРБ да прекрати всички контакти за възобновяване на проекта „АЕЦ Белене“. За това настояха по време на брифинг от ДСБ. Хората на Костов поискаха правителството да изпълни действията, произтичащи от взетото решението за спиране на проекта. В противен случай означава, че се прикриват злоупотребите по него, посочи лидерът на партията Иван Костов, предаде КРОСС.

Парламентът да не жертва своя авторитет, като участва в съмнителни комбинации и да не разглежда въобще проекта за решение на ГЕРБ за започване на преговори с несъстоятелен инвеститор за АЕЦ „Белене”, призоваха от ДСБ.

Тъмносините обвиниха управляващите, че не са изпълнили нито едно от произтичащите от решението на Народното събрание действия – да договорят с руския доставчик окончателното прекратяване на строителството на централата, а Агенцията за ядрено регулиране да откаже лиценз на техническите проекти. Вместо това, подчерта Костов, се появи информация, че зад гърба на НС премиерът Борисов е водил преговори с неясен и недоказан кандидат-инвеститор. Това уличава управлението на ГЕРБ в опит да бъде измамено общественото мнение.

Проектът е умрял, но тъй като не беше погребан, се правят опити да вампиряса, коментира Иван Иванов и предупреди, че всички измамни схеми опират върху желанието на човека да бъде измамен.

Веднъж, отбеляза и Костов, правителството е решило да затвори проекта, втори път – да съживи покойник. Печелившият ход на Борисов, според него, е бързо да спре агониите, да търси подкрепа от източноевропейските страни и от ЕС, тъй като интересите ни съвпадат.

 ДСБ: Опитват се да вампирясат Белене

bookmark ДСБ: Опитват се да вампирясат Беленеsvejo ДСБ: Опитват се да вампирясат Беленеgoogle ДСБ: Опитват се да вампирясат Беленеdelicious ДСБ: Опитват се да вампирясат Беленеstumbleupon ДСБ: Опитват се да вампирясат Беленеfacebook ДСБ: Опитват се да вампирясат БеленеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване