10/01/12 18:11
(http://radiomilena.com/)

Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възраст

IMG 5470 1 Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възраст

Макар че се намира в отпуска, кметът Несебър Николай Димитров, се постара да уважи поканите да присъства на празненствата по случай Международния ден на хората от третата възраст в община Несебър.

Честванията бяха организирани във всеки един от 14-те пенсионерски клуба, където кметът бе посрещнат изключително радушно. Заедно с приветствията и поздравленията г-н Димитров потвърди пред празнуващите, че общинското ръководство, както винаги досега, така и занапред, ще се стреми да създава още по-добри условия и база за развитие на пенсионерските клубове.Той изрази увереност, че клубната база ще се превърне в притегателен център за разнообразен живот на хората от третата възраст.

Като потвърждение за водената ангажирана социална политика г-н Димитров информира, че именно от 1 октомври отново, за четвърта поредна година, започва предлагането на социалната услуга „Обществена трапезария” като това ще продължи до края на м.април 2013 г.

Обществената трапезария предлага безплатна топла храна за обяд на 45 жители на общината, най-вече възрастни хора в затруднено социално и физическо положение,отговарящи на необходимите условия.

                                                             Максим МОМЧИЛОВ

 Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възраст

bookmark Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастsvejo Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастgoogle Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастdelicious Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастstumbleupon Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастfacebook Кметът на Несебър почете пенсионерите от общината по случай Международния ден на хората от третата възрастСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване