10/03/12 10:23
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Музиканти загряват за неуморен Rock It маратон

Rock It Маратон Rock It Маратон Rock It Маратон Rock It Маратон

За втора поредна година на 12-ти, 13-ти и 14-ти октомври ще се проведе поредното рок събитие в столичният клуб “Rock It”.

Тридневният фестивал за българска авторска музика ще събере на една сцена утвърдени музиканти, набиращи скорост банди и нови таланти. Стиловото разнообразие е гарантирано– от лежерен блус до режещи главата жици.

В 12-ти октомври (петък) в клуба ще звучи само пънк и ска, на 13-ти октомври (събота) – блус, а на 14 -ти октомври (неделя) – алтернатив и рок.

В часовете между 17,00 до 22,00 часа в бар “Rock It” щафетата ще си подават групите МЛЪК, TORNADO, Милена, DELTA ROOSTERS, Васко Кръпката, SOUNDBLEED, SHEKY AND THE BLOODRAIN и много други.

Специалната изненада на събитието е участието на световноизвеснтната нестандартна софт рок група SEVI, която доби популярност у нас с парчето LImited Edition. Съвместно с бар “Rock It” бандата е организатор на събитието и подкрепя изцяло каузата за повече авторската музика на живо.

В промеждутъка от 18,00 до 19,00 часа музиката ще върви заедно с безплатна бира. В т.нар. Kamenitza Rock Hour всеки ще може да се почерпи с пивото.

Водещ на “Rock It Маратона” ще бъде Пеци Станоев от „Пеци Пецито Бенд”, а лица на събитието ще са Васко Кръпката и Денис Ризов.
 
Музикалният фестивалът е замислен като своеобразен форум за обмяна на опит и идеи между музикантите, а целта му е да покаже, че българският рок е още жив.

The post Музиканти загряват за неуморен Rock It маратон appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване