10/05/12 12:54
(http://radiomilena.com/)

Цветанов: В България вече няма значение кой кой е

cvetan cvetanov610 Цветанов: В България вече няма значение кой кой еСрещу брата на Димитър Бербатов – Асен, е образувано досъдебно производство и то няма да бъде прекратено. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Няма значение кой кой е в тая държава. Има значение да се спазват законите и това е гаранцията за бъдещето на страната, добави вътрешният министър.

Колегите са предприели съответните процесуално-следствени действия. Разбира се, има обяснения, които са дадени от него. Наркотикът е бил скрит в детското столче и мисля, че след 24-часовата мярка ще бъде освободен, каза още министърът на вътрешните работи.

Цветанов обяви още, че проверката в РПУ – Ловеч заради убийството, което извърши ловешкият полицай Иво Маринов, приключвала в сряда. Резултатите обаче щели да бъдат огласени след като той се срещне с родителите на убитото момиче и ги запознае с предприетите мерки по повод сигналите срещу Маринов, както и какви наказания ще бъдат наложени. Дължа им го като баща, като вицепремиер и министър, добави Цветанов.

По повод исканията на синдикатите за увеличаване на заплатите в МВР Цветанов обяви, че наредбата за заплащане на извънредния труд, която е от 2006 г, от 1 октомври вече действала. За пълното й приложение били нужни 15 млн. лв., а досега били отделяни само по 2-3 млн. лв. Вътрешният министър припомни, че 5  от 6-те синдиката в системата са се разграничили от крайните и нереалистични искания за 25-порцентно увеличение на заплатите. В сряда разговаряхме със синдикалните ръководства повече от 3 часа и вярвам, че всеки си е направил извода за това, което прави МВР и какви са реалните възможности за увеличаване на до доходите, заключи Цветанов.

 Цветанов: В България вече няма значение кой кой е

bookmark Цветанов: В България вече няма значение кой кой еsvejo Цветанов: В България вече няма значение кой кой еgoogle Цветанов: В България вече няма значение кой кой еdelicious Цветанов: В България вече няма значение кой кой еstumbleupon Цветанов: В България вече няма значение кой кой еfacebook Цветанов: В България вече няма значение кой кой еСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване