10/06/12 05:26
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Промени в движението в София заради ремонт

Заради ремонтни дейности на бул. „Драган Цанков” се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Столчната община.

От 10 ч. днес до 24 ч. на 30 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „Пейо Яворов” и лявата и дясна ленти на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” преди моста в посока бул. „Цариградско шосе”.

От 10 ч. днес до 24 ч. на 12 ноември се забранява влизането на превозни средства и в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков”, като  изключение правят трамвайните мотриси от линии №№ 10, 12 и 18.

От 13 ноември до 24 ноември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков” с изключение на трамваите № 10, 12 и 18 и лявата лента на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” след моста в посока бул. „Цариградско шосе”.

От 25 до 30 ноември се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по моста над Перловска река при бул. „Драган Цанков” и пешеходното движение по южния тротоар на моста.

The post Промени в движението в София заради ремонт appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване