10/06/12 14:30
(http://radiomilena.com/)

„Фолксвген“ падна в изкопа за пътя Сарафово-Поморие

6 pat pomorie 300x226 Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие „Фолксваген Голф“ падна в трапа, изкопан за разширението на пътя Сарафово – Поморие, съобщи Burgasnews, позовавайки се на очевидец на катастрофата. Инцидентът е станал малко преди обед в района на винарна „Тохун“. Два автомобила „Фолксваген“ – „Джета“ и „Голф“ са се сблъскали челно. Причината вероятно е в неправилна маневра от страна на водача на „Фолксваген Джета“, който се движел от Бургас към Поморие и предприел рисковано изпреварване.

Другият втомобил е пътувал в обратната посока и двата се ударили челно. От удара „Голф“- ът паднал в трапа, който стига до ръба на сега съствуващия път и е дълбок над 1,5 метра. От инцидента няма загинали хора. Една от пътничките е ранена и откарана в болница без опасност за живота. Районът беше отцепен и полицай от Пътна полиция пропускаше автомобилите в двете посоки, казаха очевидците.

Това е първият случай на автомобил паднал в тази яма, но не е изключено да не е последният. Пътят се разширява от няколко седмици и от двулентов трябва да стане четирилентов. Затова и изкопът от двете страни на пътя е доста широк и дълбок, а  няма обезопасителни парапети. Между колчетата покрай съществуващото пътно платно има опъната само предупредителна лента, която не може да спре автомобил. През нощта няма допълнително осветление./Burgasnews/

 Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие

bookmark Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие svejo Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие google Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие delicious Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие stumbleupon Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие facebook Фолксвген падна в изкопа за пътя Сарафово Поморие Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване