10/07/12 16:56
(http://radiomilena.com/)

Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в „А“ РХГ

DSCI00061 1024x768 Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГ

Хандбалистките на Поморие откриха с победа  новия сезон в женската професионална „А“ група. В първата среща от есенния дял на „А“ РХГ“ възпитаничките на Щерион Василев спечелиха в Свищов срещу местния ХК „Нове 99″ с резултат 34:26.
В началото на първото полувреме домакините доминираха в резултата и по нищо не личеше, че поморийки ще могат да спечелят. Едва в последните няколко минути на полувремето ОХК „Поморие“ се преобрази и обърна резултата с 14:13.
През второто полувреме поморийки продължиха да бележат голове в мрежата на домакините и спечелиха убедително мача с резултат 34:26.
В следващия кръг жените на ОХК „Поморие“ ще играят на 13-ти октомври в Габрово срещу местния НК „Баки“.

 

 

 Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГ

bookmark Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГsvejo Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГgoogle Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГdelicious Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГstumbleupon Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГfacebook Хандбалистките на Поморие започнаха с победа в А РХГСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване