10/08/12 10:05
(http://radiomilena.com/)

Наградени състезатели на ОДМВР Бургас

0001 1024x768 Наградени състезатели на ОДМВР Бургас

С множество награди – и в индивидуалните, и в отборните надпревари, се завърна представителния отбор на ОДМВР – Бургас по полицейска лична защита и карате, преборил сили и умения с още 21 отбори от полицейските дирекции в страната. На провелото в Долна баня състезание участваха петима представители на бургаската полицейска дирекция – Румен Коларов, Георги Райков, Георги Михов, Атанас Киров и Борис Георгиев / първите трима в сектор “Специализирани полицейски сили” при ОДМВР – Бургас, четвъртия в Първо Районно управление “Полиция” – Бургас и последния в Районно управление “Полиция” –  Поморие/.

Дисциплините, в които премерилите сили състезатели са : полицейска лична защита / завоювали ІІ място/ и кумите / ІV място/. Отборно за постигнати високи резултати и активна дейност през годината бургазлии се окичиха с третото място, изпреварени от отборите на ОДМВР – Пловдив и Академия на МВР.

За състезанието служителите от ОДМВР – Бургас се подготвят ежедневно, като освен натоварващите тренировки, се подлагат на специален хранителен режим. Голям дял за победата оказва и напрегнатото полицейско ежедневие, което се явява активен стимулатора за работа на “терен”. До момента бургаския отбор по полицейска лична защита и карате е отличаван неколкократно през години, което за пореден път доказва отличната школа на треньорите – Георги Райков, Калин Соколов и Румен Коларов, които са главни инструктори по полицейска лична защита в ОДМВР – Бургас.

0003 1024x768 Наградени състезатели на ОДМВР Бургас

0002 768x1024 Наградени състезатели на ОДМВР Бургас

 

 Наградени състезатели на ОДМВР Бургас

bookmark Наградени състезатели на ОДМВР Бургасsvejo Наградени състезатели на ОДМВР Бургасgoogle Наградени състезатели на ОДМВР Бургасdelicious Наградени състезатели на ОДМВР Бургасstumbleupon Наградени състезатели на ОДМВР Бургасfacebook Наградени състезатели на ОДМВР БургасСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване