10/09/12 09:55
(http://www.klassa.bg/)

Капка Георгиева: Радикалният ислямизъм е заплаха за Европа

Национал-демократическата партия ще премине 4 процентната бариера и ще влезе в парламента.

Това заяви шефката на партията Капка Георгиева, в студиото на Нова телевизия. Не трябва един политик да се води от това какво говорят медиите. Социологическите агенции може да не ни дават шанс, но аз съм убедена, че ще успеем. Националистите имат силни позиции в България. На следващите избори най-вероятно две такива партии ще влязат в парламента, категорична беше бившата жена на Волен Сидеров. Едната ще е НДП. Ще получим над 5 процента. Всичко ще зависи от това, как ще си свършим работата, но съм убедена, че сме нужни на България. На въпрос какво се случва с развода й, Георгиева обяви, че се надява до края на годината той да стане реален факт.

Тя не подмина и темата за радикалния ислям в България. Ние сме в окото на този проблем. Трябва да се действа твърдо с ръката на закона. Погледнете атентата в Бургас. Това е пример за радикален ислямизъм, даде пример тя. Това е проблем за цяла Европа. Националистите трябва да действаме заедно и координирано. Няма да работим на парче с идеята да получим някакви моментни политически дивиденти, обяви Капка Георгиева. Политиката ни се нуждае от зрели и компетентни хора. Ние от НДП може да предложим качествено решение на този проблем. Занапред национализма ще играе основна роля в политическата система на Европа. Ние ще сме имунен защитник срещу ислямизирането на стария свят.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване