10/09/12 13:23
(http://www.klassa.bg/)

Пуснаха лимитирана серия ноутбук в чест на Стив Джобс

На пети октомври се навърши една година от смъртта на Стив Джобс. В чест на бившия си шеф и основател Apple пуснаха лимитирана серия ноутбуци MacBook Pro, парите от чиито продажби ще бъдат дарени за благотворителност, съобщи kaldata.com. В момента тече търг, в рамките на който ще стане ясно кои ще са гордите притежатели на компютрите.

Серията е изготвена с помощта на фирмата Uncover. Тя се се занимава с гравиране на надписи или изображения върху различни повърхности с помощта на лазер. Uncover са вмъкнали силуета на Стив Джобс в логото с отхапаната ябълка. В долната част на компютъра пък е гравиран един от най-известните му цитати, който гласи:

"Докато растеш, обикновено се опитват да ти внушат, че светът е такъв, какъвто е и че съдбата ти е да живееш живота си вътре в този свят, без да се удряш в стените прекалено много, да се опиташ да си направиш хубаво семейство, да се забавляваш, да спестиш малко пари. Това е един доста ограничен живот. Животът може да е много по-широк, когато осъзнаеш един прост факт, а именно, че всичко това около теб, което наричаш живот е направено от хора, които не са по-умни от теб. Можеш да го промениш, можеш да му повлияеш, можеш да създадеш неща, които другите да използват. Веднъж осъзнаеш ли това, никога няма да бъдеш същия."

Ноутбуците ще се продават на цена от 9500 евро. Всеки желаещ да се сдобие с такъв може да пробва късмета си на eBid.net.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване