10/10/12 09:44
(http://www.klassa.bg/)

И Робърт Де Ниро пристигна в София



Холивудската звезда Робърт де Ниро пристигна на софийското летище след полунощ. Актьорът каза само "здравейте" на очакващите го около 15 часа журналисти и фенове.

За разлика от колегата си Джон Траволта, пристигнал у нас преди два дни, Де Ниро не даде и нито един автограф, а няколко охранители го вкараха набързо в огромен черен джип, информира БГНЕС.

Знаменитият актьор дойде у нас, за да доснима филма Killing Season ("Сезон за убийства").

Според предварителната информация Робърт де Ниро ще остане в София едва два дни.

Макар да се очакваше да носи голяма бяла брада, той се появи гладко избръснат и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо промени изражението си.

Де Ниро и Траволта ще снимат само две две сцени от "Killing Season" и ще работят основно в Киноцентъра в Бояна.

Според сюжета на филма двамата са ветерани от войната в Босна. Де Ниро и Траволта са американец и сърбин, които след войната се срещат в отдалечена самотна хижа в Апалачите в Северна Америка. Сприятеляват се, но стигат до вражда и сблъсък...

Режисьор на продукцията, която събира за първи път двете звезди на снимачната площадка, е Марк Стивън Джонсън. Филмът трябва да излезе по екраните догодина.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване