10/11/12 13:37
(http://www.klassa.bg/)

Камерън: Ще подкрепя хората, готови да рискуват, за да преуспеят

Британският премиер Дейвид Камерън  обеща да подкрепи „всички амбициозни личности, които са готови на риск, за да преуспеят в живота“, предаде Би Би Си. В своята програма реч на годишната конференция на Консервативната партия в Бирмингам Камерън призна също, че възстановяването на британската икономика ще отнеме повече време, отколкото се е очаквало.
По думите му лейбъристите не предлагат никаква ясна алтернатива на страната, а знаят само едно – повече кредити. Камерън призова консерваторите да се борят с всички сили срещу евентуален референдум за отделянето на Шотландия от Обединеното кралство.
В своята 50-минутна реч пред съпартийците си премиерът предпочете да не прави програмни политически декларации. Вместо това той използва примери от своя живот, които са формирали възгледите му. Той говори за баща си, който го е учил да се труди и да влага сили в обществения живот. Припомни и за своя син инвалид Айвън, който почина през 2009 г. , като сподели, че най-вълнуващият момент за него това лято е бил връчването на златен медал от Параолимпийските игри на плувкинята Ели Симъндс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване