10/11/12 11:13
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Офис телефон от Мтел намалява месечната сметка за фиксирани разговори

Офис телефон, който намалява разходите за фиксирани разговори на бизнеса, е новото предложение от Мтел, разработено специално за малките и средни компании у нас. Предложението е поредното доказателство, че телекомът променя начина, по който в България се обслужват тези компании, като им предлага индивидуален подход, специално разработени оферти, личен акаунт мениджър, персонална консултация в Контакт центъра, се казва в прессъобщение от компанията.

С Офис телефон бизнесът вече говори за 0 стотинки на минута към всички номера в мрежата на Мтел не само от мобилния, но и от фиксирания телефон. В предложението са включени минути към всички национални мрежи, a “най-доброто е, че дори когато изразходите безплатните си минути, продължавате да говорите за 0 стотинки на минута с повече от пет милиона в мрежата на Мтел и само за една стотинка към всички национални фиксирани мрежи.“, коментира Андреас Елснер, маркетинг директор „Малък и среден бизнес“ в Мтел.

Освен това, клиентите, които се възползват от предложението до края на месеца получават 50% отстъпка от месечната такса за целия срок на договора.

Офис телефон се предлага в пет варианта. Само за 4,95 лева на месец с Офис телефон 100 клиентите разполагат със 100 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа. След изчерпването им цената към всички фиксирани мрежи в страната е само една стотинка на минута.

Останалите оферти са на цени между 9,95 и 49,95 лева месечно. В зависимост от месечната такса в пакетите са включени между 250 и 2500 безплатни минути към всички мрежи в страната, САЩ, Канада и фиксирани мрежи в Европа. След изчерпване на безплатните минути разговорите към всички фиксирани мрежи у нас струват само една стотинка на минута, а разговорите към всички 5 милиона клиенти в Мтел са безплатни и неограничени.

С Офис телефон няма такса за свързване преди всяко обаждане, няма допълнителни кабели и включването е веднага. Клиените могат да запазят настоящия си номер на фиксирания си телефон и получават нов безплатен телефонен апарат. Всички цени са без ДДС.

The post Офис телефон от Мтел намалява месечната сметка за фиксирани разговори appeared first on OFFNews Новини.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване