10/11/12 13:03
(http://radiomilena.com/)

Порционът на полицаите скача на 120 лв.

cvetan cvetanov610 Порционът на полицаите скача на 120 лв.От 1 януари 2013 година порционът за храна на полицаите на 12 и 24-часови дежурства ще бъде увеличен с 60 лева. Това каза в Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов по време на откриването на новата сграда на Пето РПУ, предаде КРОСС.

Министърът обясни, че това увеличение вече е договорено с всички пет синдиката, представляващи служителите на МВР. Така от началото на следващата година полицаите ще получават по 120 лева за храна.

Освен това, от 1 октомври полицаите, които работят на дежурства, ще получават допълнително възнаграждение по 40 лева. „Това е по Наредбата №11 от 2006 година. Оттогава досега нямаше финансова обезпечаване за изпълнението на тази наредба. Имаше възможност да се дадат около 2-3 милиона лева, но общо имаше необходимост да се дадат около 15 милиона лева, които сме ги предвидили догодина на база на тази реформи, които сме направили, уточни Цветанов.

Средствата, които ще се насочат за увеличенията към заплати на служителите на МВР, идват от реформите, които са направени през последните години в МВР. За това време от системата са излезли над 7300 служители, а са назначени 3600, обясни вътрешният министър.

 Порционът на полицаите скача на 120 лв.

bookmark Порционът на полицаите скача на 120 лв.svejo Порционът на полицаите скача на 120 лв.google Порционът на полицаите скача на 120 лв.delicious Порционът на полицаите скача на 120 лв.stumbleupon Порционът на полицаите скача на 120 лв.facebook Порционът на полицаите скача на 120 лв.Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване