10/11/12 10:08
(http://www.klassa.bg/)

УРОК ПО ПРИЯТЕЛСТВО АЛА CARTOON NETWORK

„Приятелство е тогава, когато хората знаят всичко за теб и въпреки това те обичат!” Дори ако носите смешни и сладки шапки като героите Фин и Джейк от Време за приключения. Героите са едни от любимците и на дъщерята на Юлиан Вергов – Алена.

Присъединете се към Cartoon Network през октомври за сериозна порция „приятелски” смях с едни от най-известните приятели от Време за приключения и Парк шоу! Не пропускайте маратона Приятели завинаги през ноември по Cartoon Network, който ще ви забавлява безкрайно! Той ще включва повече от 10 епизода от всяка една от поредиците. В него ще можете да видите как приятелството между Мордекай и Ригби и Фин и Джейк разцъфтява ... или пък не!

Поредицата Време за приключения разказва историята на момчето Фин и на кучето Джейк, които живеят в един сюрреалистичен свят. На 19 октомври от 18:00 часа започва новият сезон 4 на анимацията, в който ще можете да видите премиерата на епизод 100. Фин и Джейк ще ви забавляват още повече със своите епични приключения.

Поредицата Парк шоу през септември спечели наградата Еми в категорията Най-добра късометражна анимационна програма за 2012. В анимацията приятелите синята сойка Мордекай и миещата мечка Ригби работят като пазачи в парк. Техните ежедневни задължения са толкова досадни, че Мордекай и Ригби са готови на всичко, за да не ги вършат. Приключенията при тях никога не свършват!

За Cartoon Network:
Cartoon Network е един от водещите телевизионни детски канали в Централна и Източна Европа и Бенелюкс, който излъчва комбинация от популярни комедийни, приключенски и екшън поредици. Едни от най-популярните анимации са Невероятният свят на Гъмбол, Бен 10, Време за приключения, Парк шоу, Star Wars: Войните на клонираните и Генератор Рекс. Cartoon Network е достъпен и чрез своите уебсайтове, чрез мобилни комуникации, игри, видео по поръчка и редица лицензирани продукти. След началото си като пан-европейски канал през 1993, Cartoon Network стартира свои локализирани версии в Европа, Близкия изток и Африка – сега каналът достига до над 114 милиона домакинства на 21 езика. Cartoon Network се управлява от Turner Broadcasting System Europe.
Turner Broadcasting System, Inc., е компания на Time Warner. Тя създава новинарски, анимационни и развлекателни телевизионни предавания и продукти, които са достъпни на различни видове медийни платформи за потребители по целия свят.





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване