10/12/12 08:25
(http://radiomilena.com/)

Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руен

Народните представители от ГЕРБ-Бургаска област ще се срещат с граждани на 15 октомври (понеделник) в три различни общини.

Областният лидер на партията Димитър Бойчев ще има приемна в офиса на ГЕРБ в с. Руен от 10.00 ч. Бойчев е член на Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм към НС.

Д-р Галина Милева ще се среща с граждани в офиса в Айтос от 9.30 ч. Тя е член на парламентарните комисии по здравеопазване и вътрешна сигурност и обществен ред.

Депутатът Стоян Гюзелев, който е член на Комисията по земеделието и горите и Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм, ще има приемна в централата на ГЕРБ в Бургас на ул. „Конт Андрованти” 5. Записвания за срещи могат да стават на място или на телефон 056 81 90 40.

 

 Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руен

bookmark Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руенsvejo Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руенgoogle Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руенdelicious Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руенstumbleupon Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и Руенfacebook Депутатите от ГЕРБ с приемни този понеделник в Бургас, Айтос и РуенСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване