10/12/12 14:02
(http://radiomilena.com/)

Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

201210120906521 Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

Ученици от СОУ „Иван Вазов” Поморие поеха управлението в община Поморие, във връзка с деня на отворените врати. За първи път кметът Иван Алексиев отстъпи стола си на Румен Костов, ученик от VІІІ клас. Кметът за 1 ден бе избран, чрез тайно гласуване от съучениците си, а резултатите оповестени от училищната избирателна комисия.

„Рано или късно ние ще сдадем този пост, защото такъв е кръговрата на живота. Някой от вас ще заеме този пост и добре е да знаете какво се случва в администрацията? Това ще стане една традиция в община Поморие и дано ви бъдем полезни. Искаме да ви запознаем с работата, но вие да усетите пулса на живота в този град и община, заяви Иван Алексиев.

След като получи кметската огърлица осмокласникът Румен Костов благодари за оказаната чест и обяви екипа си. Градоначалникът за 1 ден трябваше да се справи с възникналата авария във водоснабдяването на ул. „Граф Игнатиев” и се запозна на място заедно с Алексиев.

Зидеозапис от церемонията може да гледате тук:

2 Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

DSC00079 1024x768 Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

 

DSC00083 1024x768 Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

 Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/

bookmark Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/svejo Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/google Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/delicious Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/stumbleupon Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/facebook Осмокласникът Румен Костов стана кмет за 1 ден на община Поморие /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване