10/12/12 08:23
(http://radiomilena.com/)

Откриват Есенно-зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Поморие

111111111 214x300 Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел ПомориеДнес в Гранд хотел Поморие ще се състои церемонията за тържествено откриване на Есенно-зимния туристически сезон за културен туризъм 2012-2013 година, която се провежда за първи път в България.

Откриването се провежда в рамките на заключителните срещи и изложба свързани с Есенните културни салони за съвременни изкуства – Поморие и международната среща „Култура на отворените пространства – концептуален и пост модерен културен туризъм“ , която ще се проведе на 12 Октомври 2012г от 16.00 ч. в зала Капитол, организирана с медийното партньорство на Българската телеграфна агенция и подкрепата на кмета на община Поморие и кмета на община Бургас.

Есениите културни салони за съвременни изкуства – Поморие са ежегоден форум за обмен на информация между творци от различни направления в съвременните изкуства – писатели, поети, художници и скулптори от България, Европа и света. Поморие отново ще се превърне в културна сцена от 8 до 14 Октомври в рамките културните салони, които се провеждат за четвърти път съвместно с медийното партньорство на  БТА.

За първи път ще бъде открит и Есенно-зимния туристически сезон за културен туризъм като се предвижда да бъдат представени календар на премиерната листа на българскитетеатри, Националната опера и балет, Националния дворец на културата, Софийска филхармония, Кантус Фирмус, филхармонични оркестри от страната и календара на културните събития на представен от Националното сдружение на българските общини.

 

 

 Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Поморие

bookmark Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Помориеsvejo Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Помориеgoogle Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Помориеdelicious Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Помориеstumbleupon Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел Помориеfacebook Откриват Есенно зимния туристически сезон за културен туризъм в Гранд хотел ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване